Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Da Ayme is a GOD (1460424) - C.D. Badajoz (1431942) » 472340717: T43/J2/IV

Liga 472340717 Información oficial sobre el partido 472340717 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IV.31 (3454)

La_isla_de_la_calma Alineación oficial del equipo 'La_isla_de_la_calma' en el partido 5 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
Tamir Nasser (11') 1 - 0
James Akpaka (33') 2 - 0
Giuseppe Modenesi (37') 3 - 0
Mik Breine (40') 4 - 0
Daniil Makhmudov (87') 5 - 0
La_isla_de_la_calma Alineación oficial del equipo 'La_isla_de_la_calma' en el partido 5 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La_isla_de_la_calma Alineación oficial del equipo 'La_isla_de_la_calma' en el partido 3 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
Tiene suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La_isla_de_la_calma

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va premiar La_isla_de_la_calma amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Tamir Nasser va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tamir Nasser el va rematar James Akpaka amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giuseppe Modenesi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del La_isla_de_la_calma, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de La_isla_de_la_calma van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mik Breine augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La_isla_de_la_calma a 5 - 0. Daniil Makhmudov va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Milo De Vree va rematar alt.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giuseppe Modenesi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oriol 'Asfaloth' Xaudaró es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Cases de La_isla_de_la_calma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Izak Vidušin ocupà el lloc d'en Cesc Rocavert al 52 minuts, dos minuts després que el jugador de La_isla_de_la_calma quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de La_isla_de_la_calma, en Elías Zuazu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

C.D. Badajoz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Zigüenza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jorge García Moreno va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Badajoz, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Paco Garzón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar Arnáez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Badajoz que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Badajoz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jorge García Moreno, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abel Olivares de Badajoz es va guanyar la targeta groga merescudament.