Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDELORS (1368666) - Palleirans (988959) » 472340366: T43/J12/IV

Liga 472340366 Información oficial sobre el partido 472340366 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / IV.24 (3447)

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Dragan Teofilov (18') 1 - 0
Dragan Teofilov (39') 2 - 0
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alberto Gaytán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Dragan Teofilov que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dragan Teofilov es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sergio Barreiro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Joan Vicenç Andreu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Luis Bernkasteler després que el jugador de VALDELORS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Racing León

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 55 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Paolo Stasi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Renátó Pataki va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Racing que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Racing va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Rens Locke no va poder controlar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Rens Locke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Carcedo de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Sergio Carcedo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.