Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los imbencibles z fc (795811) - Delirium Club (1335769) » 458368048: T42/J8/X

Liga 458368048 Información oficial sobre el partido 458368048 en Hattrick

15.02.2014 14:20:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / X.2961 (171288)

los imbencibles z fc Alineación oficial del equipo 'los imbencibles z fc' en el partido 2 - 2 Delirium Club Alineación oficial del equipo 'Delirium Club' en el partido
Sammy Brayley (9') 1 - 0
Miqui Olivert (22') 2 - 0
2 - 1 Wenceslao Magariños Blanco (27')
2 - 2 Julián Zaldúa (70')
los imbencibles z fc Alineación oficial del equipo 'los imbencibles z fc' en el partido 2 - 2 Delirium Club Alineación oficial del equipo 'Delirium Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los imbencibles z fc Alineación oficial del equipo 'los imbencibles z fc' en el partido 1 - 3 Delirium Club Alineación oficial del equipo 'Delirium Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los imbencibles z fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis González Bárcena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sammy Brayley va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 9.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip imbencibles va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miqui Olivert va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rui Belexar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Julio Castro-Medinilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Tancredo Paleologos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aingeru Ilarregi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Delirium Club

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Delirium seguien lluitant fins al final. Al minut 27, fruit d'aquests esforços, Wenceslao Magariños Blanco va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Julián Zaldúa que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Víctor Martínez de Castro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Ache Tejada Jávea va estar a punt de posar per davant a Delirium amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Gámez va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Delirium va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Gámez va desviar el xut final de Wenceslao Magariños Blanco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.