Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - Fabrica de tontos (1592038) » 458254714: T42/J11/X

Liga 458254714 Información oficial sobre el partido 458254714 en Hattrick

08.03.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / X.937 (97020)

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 2 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
0 - 1 Simón Parias (55')
Javier Ruiz de Galarreta (68') 1 - 1
Sergio Fovi (74') 2 - 1
2 - 2 Simón Valiente Caballer (75')
Carlos Cascasona (77') 3 - 2
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 3 - 2 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 6 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Javier Ruiz de Galarreta de Miniworkd va fer un bon esprint per escapar-se de Guillermo Richart i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Sergio Fovi al minut 74, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Miniworkd i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Cascasona de Miniworkd aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eliseo Iterbio quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tito Palacios va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Tito Palacios va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Miniworkd se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Miniworkd van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eliseo Iterbio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Carlos Cascasona ocupà el lloc d'en Luis Iguíñiz al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de Miniworkd quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Simón Parias va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Martín Villalba encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Simón Valiente Caballer anotar per a Fabrica el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orlando Fernández Navarrete de Fabrica es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agostino Irigoyen de Fabrica es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Pozuelo de Fabrica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.