Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Fabrica de tontos (1592038) » 458254708: T42/J9/X

Liga 458254708 Información oficial sobre el partido 458254708 en Hattrick

22.02.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 3 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Joaquim Castellsegué (24') 1 - 0
1 - 1 Simón Parias (41')
Joel Llaquet (77') 2 - 1
José Antonio Vime (80') 3 - 1
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 3 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 4 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Gabriel Durán estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Joaquim Castellsegué va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 24.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Irrus prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Joel Llaquet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En José Antonio Vime va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Irrus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Youssef Tanji va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hendrik Schindler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Joaquim Castellsegué, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Antonio Vime va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Youssef Tanji va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Gabriel Durán de Irrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Gana.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pràxedes Sambola va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Burkhart Pérez.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Fernando Pozuelo la va convertir en gol amb un remat de cap en Simón Parias tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 41 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Simón Parias quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simón Valiente Caballer de Fabrica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Rubén Soares de Fabrica va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Antonio Ferrer va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Agostino Irigoyen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Fabrica es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.