Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Karagounis (773538) » 458254706: T42/J8/X

Liga 458254706 Información oficial sobre el partido 458254706 en Hattrick

15.02.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / X.937 (97020)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 2 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Carlos Ibero (9') 1 - 0
Alejandro Ruiz de Castilla (36') 2 - 0
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 2 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 4 - 0 Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido
Tiene mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Carlos Ibero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Hospi i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 36 minuts de joc. Mentre en Alejandro Ruiz de Castilla el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Carlos Ibero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Edilberto Beltrán al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Genís Ros va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 60 podia haver acabat en gol, però Edilberto Beltrán va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Hospi ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Ibero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Vicente Asón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc Rota de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Ruiz de Castilla de Hospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marc Rota va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Ángel Montalvo de Hospi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Karagounis

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fortunato Baños de Molgas va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 206 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 59, tothom va saber perquè en Limay Eleizamendi era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Limay Eleizamendi de Karagounis es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Ignacio Portillo ocupà el lloc d'en Romeu Minzo al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de Karagounis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Gilberto Poyales de Karagounis va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Macías va entrar en el seu lloc.