Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) » 458254683: T42/J3/X

Liga 458254683 Información oficial sobre el partido 458254683 en Hattrick

11.01.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / X.937 (97020)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 6 - 2 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Genís Ros (8') 1 - 0
1 - 1 Umandi Orotz (13')
Helenio Monte (15') 2 - 1
2 - 2 Ramon Bigaire (17')
Carlos Ibero (20') 3 - 2
Alejandro Ruiz de Castilla (70') 4 - 2
Fabio Malagón (74') 5 - 2
Sergio de Flor (79') 6 - 2
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 6 - 2 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 6 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Tiene un resultado normal 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Genís Ros, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Helenio Monte va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Hospi.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Ibero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hospi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 20.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Alejandro Ruiz de Castilla va augmentar la diferència de Hospi a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Fabio Malagón de Hospi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Sergio De Flor va augmentar l'avantatge de Hospi a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Genís Ros va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Diego Mota va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Genís Ros. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Tomàs Bartrolí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Mota va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Mota al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Genís Ros va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Helenio Monte de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): En Ángel Montalvo de Hospi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio De Flor va prendre el seu rol al minut 50.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 136 Minuto 13 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Fabio Malagón s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Umandi Orotz, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.
  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ramon Bigaire de SAD.TENERIFE_CADIZ- va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.