Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valladolid Club de Fútbol S.A.D. (307494) - Kazum100 (1366856) » 457926497: T42/J10/VII

Liga 457926497 Información oficial sobre el partido 457926497 en Hattrick

01.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VII.196 (38232)

Tolbaños de Abajo C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolbaños de Abajo C.F.' en el partido 2 - 2 PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido
0 - 1 Andreas Willert (23')
Carl Christian Grosen (27') 1 - 1
Alfredo Lanús (63') 2 - 1
2 - 2 Corsino Rubio (74')
Tolbaños de Abajo C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolbaños de Abajo C.F.' en el partido 2 - 2 PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tolbaños de Abajo C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolbaños de Abajo C.F.' en el partido 1 - 3 PuntoPenalti C.F. Alineación oficial del equipo 'PuntoPenalti C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolbaños de Abajo C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carl Christian Grosen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 l'àrbitre va premiar Tolbaños amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alfredo Lanús va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PuntoPenalti. La jugada d'estratègia del Tolbaños per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alberto Fernández va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tolbaños va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aäron Bogman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Tolbaños ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Fernández, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aäron Bogman de Tolbaños es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Maciel Teixeira després que el jugador de Tolbaños li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Roger Brotons es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Pérez Alonso.

PuntoPenalti C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Andreas Willert de PuntoPenalti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Corsino Rubio que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Miguel Martínez al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Miguel Martínez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Berndt Mayr va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 85. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ştefan Mielu de PuntoPenalti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.