Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - FRAGAPOLIS (119188) » 457897185: T42/J5/VI

Liga 457897185 Información oficial sobre el partido 457897185 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VI.697 (15015)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 3 - 1 FRAGAPOLIS Alineación oficial del equipo 'FRAGAPOLIS' en el partido
Scot Gregory (4') 1 - 0
Gianni Zanni (36') 2 - 0
2 - 1 Shahrdad Hafezi (39')
Ramón Núñez (82') 3 - 1
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 3 - 1 FRAGAPOLIS Alineación oficial del equipo 'FRAGAPOLIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 1 FRAGAPOLIS Alineación oficial del equipo 'FRAGAPOLIS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Scot Gregory al minut 4, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Snow_Kids i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Snow_Kids va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gianni Zanni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Ramón Núñez de Snow_Kids va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zdzisław Karaczun per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ctibor Zázik va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gianni Zanni de Snow_Kids va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Scot Gregory es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Snow_Kids van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Gianni Zanni des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en José Almanzor va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

FRAGAPOLIS

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): FRAGAPOLIS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Shahrdad Hafezi va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però José María Mínguez Ochoa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Brendon Pallag des de l'esquerra.