Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sobramo F.C. (1590857) - F. C. Futvoleros. (48381) » 457892355: T42/J2/VI

Liga 457892355 Información oficial sobre el partido 457892355 en Hattrick

04.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VI.611 (14929)

Sobramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobramo F.C.' en el partido 2 - 0 Sarria Forever Alineación oficial del equipo 'Sarria Forever' en el partido
Marian Rugină (29') 1 - 0
Gonzalo Rivero Miró (88') 2 - 0
Sobramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobramo F.C.' en el partido 2 - 0 Sarria Forever Alineación oficial del equipo 'Sarria Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sobramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sobramo F.C.' en el partido 5 - 1 Sarria Forever Alineación oficial del equipo 'Sarria Forever' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sobramo F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Marian Rugină de Sobramo, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Gonzalo Rivero Miró va augmentar l'avantatge de Sobramo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Marian Rugină, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sobramo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alfredo Capisagasti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rene Kjeldsen va fer al minut 53 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gonzalo Rivero Miró, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sobramo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Alfredo Capisagasti de Sobramo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Sarria Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Francisco Alberto Elieche va estar a punt de posar per davant a Forever amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de IJsbrand Wubbels va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Melchor ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Óscar Antonio Huyarramendia va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Silvester van der Zande. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!