Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Real Juventu (435123) - Lobo cd (1578261) » 457869398: T42/J1/VI

Liga 457869398 Información oficial sobre el partido 457869398 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VI.201 (14519)

Condal Atlètic Alineación oficial del equipo 'Condal Atlètic' en el partido 2 - 5 Villaseca C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaseca C.F.' en el partido
Danijel Lackanović (31') 1 - 0
1 - 1 Josep Vicenç Ció (33')
1 - 2 Gracián Betanzos (34')
1 - 3 Gracián Betanzos (38')
1 - 4 Cibrán Guiliz (42')
1 - 5 Gracián Betanzos (43')
Délio de Carvalho (70') 2 - 5
Condal Atlètic Alineación oficial del equipo 'Condal Atlètic' en el partido 2 - 5 Villaseca C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaseca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Condal Atlètic Alineación oficial del equipo 'Condal Atlètic' en el partido 1 - 3 Villaseca C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaseca C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Condal Atlètic

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Danijel Lackanović ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlètic es posava per davant 1 a 0.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Atlètic va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Délio de Carvalho, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Gustaf Sennels va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Ulrich Reichl quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Gennaro La Penna de Atlètic va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Maxime Silvestre després que el jugador de Atlètic li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Atlètic, en Danijel Lackanović, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Villaseca C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Sergio Gacias va arribar a Josep Vicenç Ció, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gracián Betanzos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Villaseca.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gracián Betanzos de Villaseca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 38 de partit.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Cibrán Guiliz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Villaseca.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gracián Betanzos va augmentar l'avantatge de Villaseca a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villaseca a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Henrique Cavado va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gracián Betanzos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gracián Betanzos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Josep Vicenç Ció va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Quirino Nazaré va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Quirino Nazaré va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gracián Betanzos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Vyacheslav Shumilov ocupà el lloc d'en Miroslav Stanić al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Villaseca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.