Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragones virtuales (994521) - Nafs1981 (125870) » 457869378: T42/J11/VI

Liga 457869378 Información oficial sobre el partido 457869378 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.200 (14518)

blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido 1 - 1 Timişoara CF Alineación oficial del equipo 'Timişoara CF' en el partido
Alfons Boet (88') 1 - 0
1 - 1 Peter Widerstedt (89')
blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido 1 - 1 Timişoara CF Alineación oficial del equipo 'Timişoara CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
blanciblaus Alineación oficial del equipo 'blanciblaus' en el partido 2 - 0 Timişoara CF Alineación oficial del equipo 'Timişoara CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blanciblaus

Goles Goles

  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Jorn Blomme va pentinar un córner cap al segon pal que Alfons Boet va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Fernando De Alarcón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de blanciblaus.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Kim Bonde es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): blanciblaus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando De Alarcón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Ignacio Villa de blanciblaus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kim Bonde.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Alfons Boet ocupà el lloc d'en Christian Élisabeth al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de blanciblaus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Timişoara CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Glen Schuiten va anar directament als peus de Peter Widerstedt que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Glen Schuiten va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Timişoara que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Timişoara sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Noé Le Grand, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Timişoara, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Noé Le Grand va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lucian Balaş, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Juha Torninoja es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Timişoara, en Glen Schuiten, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.