Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedrito Team (1434114) - OrUjO PoWeR (1456307) » 457853067: T42/J8/V

Liga 457853067 Información oficial sobre el partido 457853067 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / V.165 (5678)

Triple digit Alineación oficial del equipo 'Triple digit' en el partido 3 - 3 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
0 - 1 Steinar Herland (4')
Saturio Varlett (20') 1 - 1
1 - 2 Uno Killhult (57')
Salvador Munar (75') 2 - 2
Sergio Coll (76') 3 - 2
3 - 3 Costică Andronic (85')
Triple digit Alineación oficial del equipo 'Triple digit' en el partido 3 - 3 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triple digit Alineación oficial del equipo 'Triple digit' en el partido 3 - 0 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triple digit

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Triple van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Saturio Varlett va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Aparicio Gen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Triple, un peu providencial d'en Salvador Munar va situar el 2-2 al panell digital.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Corria el minut 76, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Triple s'avançava en el marcador després que en Sergio Coll xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Triple va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Coll va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Guzmán.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sergio Coll va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Paco Horta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aparicio Gen de Triple va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65, Javier Urquijo de Triple va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): En Okko Rinne va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, OrUjO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Steinar Herland es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): OrUjO sabia com jugar al contraatac, i al minut 57, Uno Killhult va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OrUjO eren letals, i Costică Andronic va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El OrUjO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Costică Andronic va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): OrUjO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Alberto Peñarredonda des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de OrUjO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Peñarredonda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.