Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xeroki's (801222) - Inter de Mitente S.A.D (1589229) » 457852838: T42/J6/V

Liga 457852838 Información oficial sobre el partido 457852838 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.161 (5674)

xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 0 - 1 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
0 - 1 Julien Deboudt (43')
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 0 - 1 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 2 - 0 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeroki's

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Andrew Jessup va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrew Jessup! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): xerokis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Mate Kalabrić va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Andrew Jessup va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xerokis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Aitor Dueñas va estar a punt d'empatar per a xerokis quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Arnaud Gourcuff va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Leo Barufa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Orquín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gabriel Jiménez Umbral va enviar un xut des de 40 metres al minut 84, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mate Kalabrić s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Ángel Suárez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Isaac Bento. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Inter de Mitente S.A.D

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Julien Deboudt va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de IdM, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Roberto Guelfo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sixto Feans de IdM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 51 (Tirita (médico)): Joan Agut va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de IdM estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Joan Agut no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.