Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CelloHero (995710) - Athletic Alforja F.S. (773834) » 457849140: T42/J5/V

Liga 457849140 Información oficial sobre el partido 457849140 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / V.95 (5608)

Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido 2 - 1 Athletic Club de Esparta Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Esparta' en el partido
Osvaldo Saldombide (2') 1 - 0
1 - 1 Roland Pihltorp (38')
John Kern (84') 2 - 1
Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido 2 - 1 Athletic Club de Esparta Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido 2 - 0 Athletic Club de Esparta Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Esparta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perseus Argol

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Osvaldo Saldombide, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cemal Bayça va anar directament als peus de John Kern que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PrsArg, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En John Kern va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Carlos Estupiñán, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guschti Dockerill no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Baldasar Barainka estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Emre Oğultürk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Estupiñán va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Sergio Sáenz Baroja va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Okko Voerde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PrsArg se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Plaza Ronda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Athletic Club de Esparta

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Roland Pihltorp, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Roland Pihltorp va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Folkert Jan Fielt al minut 83 semblava entrar, però Diego Torres Ponce va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Frederik Snee se sentia fresc com una rosa.