Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sempre Brull (1433551) - Tropikal Fruit (121094) » 457839830: T42/J1/III

Liga 457839830 Información oficial sobre el partido 457839830 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / III.9 (3416)

Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Sascha Gedet (33') 1 - 0
1 - 1 Rafael Ozores (34')
Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 1 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sempre Brull

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ville-Pekka Sahi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sascha Gedet, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Teo Belić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ville-Pekka Sahi del Sempre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gary Scharwächter de Sempre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Manuel Cabréllez de Sempre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tropikal. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Rafael Ozores xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Fernando Valsera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 64 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Alberto Ruiz Mejía va estar a punt de posar per davant a Tropikal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miquel Peris va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Tropikal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miquel Peris va desviar el xut final de Mario San Cucufate després d'una sèrie de rebots i molta confusió.