Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - diablos. rojos de avellaneda (1591151) » 443679133: T41/J8/X

Liga 443679133 Información oficial sobre el partido 443679133 en Hattrick

26.10.2013 14:20:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / X.2519 (170846)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 1 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
Higer Artatzabeitia (7') 1 - 0
1 - 1 Óscar Cosculluela (33')
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 1 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 1 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Higer Artatzabeitia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Roberto Carlos Maura es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Iván Mota del U.D. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Lacalle Moreno no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Iván Mota no era cap impediment.

diablos. rojos de avellaneda

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Óscar Cosculluela, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Santiago Martín Gómez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): 齐 (Qi) 嘉方 (Jiafang), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): avellaneda van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Santiago Martín Gómez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Berenguer Mola es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josep Antoni Pedrol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nicasio Mendes no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.