Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) » 443590564: T41/J14/X

Liga 443590564 Información oficial sobre el partido 443590564 en Hattrick

07.12.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / X.937 (97020)

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 3 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Agostino Irigoyen (18') 1 - 0
1 - 1 Ramon Bigaire (54')
1 - 2 Umandi Orotz (80')
1 - 3 Ramon Bigaire (82')
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 3 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 3 - 1 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Fabrica, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Agostino Irigoyen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simón Parias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En César Guzmán Zarpas del Fabrica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Simón Valiente Caballer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Fabrica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Orlando Fernández Navarrete ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Richart de Fabrica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Guillermo Richart de Fabrica es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Fabrica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Simón Parias no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Romà Riba al camp.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Ramon Bigaire, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 54.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SAD.TENERIFE_CADIZ- van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Umandi Orotz.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Umandi Orotz arribés a peus de Ramon Bigaire, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SAD.TENERIFE_CADIZ- el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SAD.TENERIFE_CADIZ- la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Iramain.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Al minut 63 de partit, el jugador Umandi Orotz de SAD.TENERIFE_CADIZ- es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Bonbehí va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josele Conalos.