Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - Magic Team. (1597134) » 443590538: T41/J7/X

Liga 443590538 Información oficial sobre el partido 443590538 en Hattrick

19.10.2013 14:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / X.937 (97020)

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Seran Marín (44') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Momediano (65')
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 1 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 5 - 0 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Es un cenizo 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Corria el minut 44, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fabrica s'avançava en el marcador després que en Seran Marín xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Fabrica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Simón Parias va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Bombín.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Fabrica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Orlando Fernández Navarrete, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, César Guzmán Zarpas de Fabrica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Soares de Fabrica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Magic Team.

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Magic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Joaquín Momediano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Paco Ronda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillermo Richart no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luis Muñoz Hidalgo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 274 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Raúl Melgarejo que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Enrique Salas de Magic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Magic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emilio Bethencourt no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Muñoz Hidalgo al camp.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Felipe Bombín de Magic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Paco Ronda se sentia fresc com una rosa.