Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mario's Team (47735) - bobesponjaclub (799913) » 443528324: T41/J8/IX

Liga 443528324 Información oficial sobre el partido 443528324 en Hattrick

26.10.2013 15:45:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / IX.1874 (177369)

Mario's Team Alineación oficial del equipo 'Mario's Team' en el partido 2 - 1 bobesponjaclub Alineación oficial del equipo 'bobesponjaclub' en el partido
Óscar Serrano (27') 1 - 0
Diego Verano (70') 2 - 0
2 - 1 Miguel Rubio Sáez (76')
Mario's Team Alineación oficial del equipo 'Mario's Team' en el partido 2 - 1 bobesponjaclub Alineación oficial del equipo 'bobesponjaclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mario's Team Alineación oficial del equipo 'Mario's Team' en el partido 3 - 2 bobesponjaclub Alineación oficial del equipo 'bobesponjaclub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mario's Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Óscar Serrano, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Marios es posava per davant!
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Marios va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Verano va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rafael Roselló va ser clau en la jugada d'atac de Marios al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Óscar Serrano, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Satorras, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Miguel Rubia de Marios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Eusebi Basora de Marios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

bobesponjaclub

Goles Goles

  • 150 Minuto 76 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 76 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Miguel Rubio Sáez, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Rubia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iván Valda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): bobesponjaclub va estar a punt d'empatar al 29 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Iván Valda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Alagón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 方 (Fang) 崇楷 (Chongkai) de bobesponjaclub la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de bobesponjaclub Santi Narbona va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. 方 (Fang) 崇楷 (Chongkai) va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Juan Carlos Alagón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Hamid Fadil.