Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saurios (994908) - MLZ (993124) » 443320314: T41/J2/VIII

Liga 443320314 Información oficial sobre el partido 443320314 en Hattrick

14.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VIII.208 (54009)

Saurios Alineación oficial del equipo 'Saurios' en el partido 5 - 1 Marvel universe Alineación oficial del equipo 'Marvel universe' en el partido
Oussama Rafiki (27') 1 - 0
Oussama Rafiki (32') 2 - 0
Sébastien Renaudin (63') 3 - 0
José Carlos Rossi (73') 4 - 0
4 - 1 Alejandro Juaristi (82')
Agostiño de Arnoia (88') 5 - 1
Saurios Alineación oficial del equipo 'Saurios' en el partido 5 - 1 Marvel universe Alineación oficial del equipo 'Marvel universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Saurios Alineación oficial del equipo 'Saurios' en el partido 6 - 0 Marvel universe Alineación oficial del equipo 'Marvel universe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saurios

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saurios contenien la respiració mentre en Oussama Rafiki s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Saurios va augmentar la diferència quan Oussama Rafiki no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Saurios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sébastien Renaudin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Agostiño de Arnoia arribés a peus de José Carlos Rossi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Saurios el 4 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Agostiño de Arnoia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Saurios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sébastien Renaudin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sébastien Renaudin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Carlos Rossi va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant David Bleda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Alfredo Valdeliso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Bleda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kim Bros Nissen de Saurios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Carlos Rossi de Saurios es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oussama Rafiki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Marvel universe

Goles Goles

  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El contraatac de universe va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alejandro Juaristi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de universe, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Alessandro Buttitta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alfredo Valdeliso van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Emilio Camuso a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lolo Serrano Crespo de universe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Emilio Camuso ocupà el lloc d'en Rafael Gil de Aponte al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de universe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sancho Jiménez Levita va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.