Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

newtin f.c (798528) - SM Stars Team (798094) » 443312483: T41/J5/VIII

Liga 443312483 Información oficial sobre el partido 443312483 en Hattrick

05.10.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VIII.68 (53869)

newtin f.c Alineación oficial del equipo 'newtin f.c' en el partido 3 - 0 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Volodymyr Nevzorov (14') 1 - 0
Moisés Río (33') 2 - 0
Erwin Lesch (78') 3 - 0
newtin f.c Alineación oficial del equipo 'newtin f.c' en el partido 3 - 0 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
newtin f.c Alineación oficial del equipo 'newtin f.c' en el partido 3 - 0 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

newtin f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): newtin va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Volodymyr Nevzorov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Moisés Río de newtin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Erwin Lesch van servir per superar a l'últim defensor, en Duarte Teodoro Ribeiro Ramos. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de newtin cantant "Erwin Lesch selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Fortunato Cammisa gairebé va marcar per a newtin des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Julien Carrion gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gérard van der Woerd va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gérard van der Woerd al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Julien Carrion va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Abdelqawi Zoheir, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Erwin Lesch, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El newtin ho intentava per la dreta per mitjà de Simone Didonè, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del newtin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simone Didonè, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simone Didonè de newtin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Volodymyr Nevzorov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de newtin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de newtin, en Gábor Bikácsy, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

ROYAL PAINS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El ROYAL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Arnau Olcina va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ROYAL, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Duarte Teodoro Ribeiro Ramos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Włodzimierz Herudziński va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marian Kilian.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Moreno Brunori de ROYAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torquato Palombi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.