Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mestalla city (488108) - Casas Bajas F.S (490564) » 443311396: T41/J13/VIII

Liga 443311396 Información oficial sobre el partido 443311396 en Hattrick

30.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VIII.48 (53849)

Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC Alineación oficial del equipo 'Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC' en el partido 1 - 2 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
0 - 1 Feliks Blicharski (25')
0 - 2 Georgi Dzhudzhev (57')
Santiago Vales (80') 1 - 2
Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC Alineación oficial del equipo 'Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC' en el partido 1 - 2 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC Alineación oficial del equipo 'Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC' en el partido 2 - 0 A.C. Arrastraos Alineación oficial del equipo 'A.C. Arrastraos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tigres de la Casa de mi Abuela FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Santiago Vales es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cesário Sobrado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton-Michael Roschlau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Mohsen Ekhlasi va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mohsen Ekhlasi va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

A.C. Arrastraos

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Aker Bozdoğanlı va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Arrastraos, Feliks Blicharski, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Georgi Dzhudzhev sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arrastraos Mateja Sekulić quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Constantin Voica l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.