Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Almogàvers (794684) - Euryale FC (312182) » 443301884: T41/J14/VII

Liga 443301884 Información oficial sobre el partido 443301884 en Hattrick

07.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VII.902 (38938)

F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 0 - 2 Euryale FC Alineación oficial del equipo 'Euryale FC' en el partido
0 - 1 Alejandro Vallejo (4')
0 - 2 Víctor Cardil (78')
F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 0 - 2 Euryale FC Alineación oficial del equipo 'Euryale FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 2 - 0 Euryale FC Alineación oficial del equipo 'Euryale FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almogàvers

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CAT van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Santiago Guetadar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Abramas Mylevas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Håkansson.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Abramas Mylevas de CAT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Era el minut 19 quan després d'una dura entrada, el jugador Fermín Nuñez de CAT s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Euryale FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Euryale el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alejandro Vallejo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Euryale va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Cardil, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Euryale va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Iván García de Lavín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Vallejo al minut 22, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Euryale va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Cardil, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Tormod Rød no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Stanisław Danaj.