Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foment F.C. (437213) - Sporting de lutxana (1419865) » 443301235: T41/J6/VII

Liga 443301235 Información oficial sobre el partido 443301235 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.891 (38927)

F.C. Edena Ruh Alineación oficial del equipo 'F.C. Edena Ruh' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido
Zvonko Slakonja (17') 1 - 0
F.C. Edena Ruh Alineación oficial del equipo 'F.C. Edena Ruh' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Edena Ruh Alineación oficial del equipo 'F.C. Edena Ruh' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Edena Ruh

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Zvonko Slakonja, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pedro Martínez Lozano que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zvonko Slakonja per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Marcos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pedro Martínez Lozano va ser clau en la jugada d'atac de Edena al minut 56, quan ell mateix va fer una passada brutal a Henning Kleint, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Edena ho intentava per la dreta per mitjà de Albano Barroso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Krzesimir Durda de Edena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Deportivo Jaén UJA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Krzesimir Durda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luca Sancin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Deportivo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Romain Poirier, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hubert Kroczek es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Teodorović de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Hurtado Zaldívar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones