Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patas de pollo FC (988421) - Real Canales F.C (1434398) » 443284532: T41/J3/VII

Liga 443284532 Información oficial sobre el partido 443284532 en Hattrick

21.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VII.593 (38629)

Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 0 - 1 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
0 - 1 Diego Sáenz del Molino (76')
Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 0 - 1 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santcugatenc Alineación oficial del equipo 'Santcugatenc' en el partido 2 - 0 Isotopos utd Alineación oficial del equipo 'Isotopos utd' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santcugatenc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Joseba Mikel Larraskitu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santcugatenc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Alain Legout arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Santcugatenc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Arnaldo Padilla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manfred Kepp de Santcugatenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Lucío Estolaza de Santcugatenc va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jerzy Stelmaszczuk va entrar en el seu lloc.

Isotopos utd

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Diego Sáenz del Molino va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Isotopos, al minut 76. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Isotopos, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Diego Sáenz del Molino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Isotopos van sortir al contraatac al minut 36, però Zacarías Marful va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Isotopos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Igor Lizárraga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Miłosz Paluch va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Constantin Fişcă va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nacho Arreche de Isotopos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.