Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - FUT Alheña (309011) » 443269183: T41/J1/VII

Liga 443269183 Información oficial sobre el partido 443269183 en Hattrick

07.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VII.319 (38355)

las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido 0 - 2 Pim-Pam-Toma-Lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pim-Pam-Toma-Lacasitos' en el partido
0 - 1 Kilian Boivin (12')
0 - 2 Frane Grancarić (20')
las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido 0 - 2 Pim-Pam-Toma-Lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pim-Pam-Toma-Lacasitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las navizuelas Alineación oficial del equipo 'las navizuelas' en el partido 2 - 0 Pim-Pam-Toma-Lacasitos Alineación oficial del equipo 'Pim-Pam-Toma-Lacasitos' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las navizuelas

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): navizuelas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Allan Yngvesson va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rotem Schneiderman va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan Ettore Pavone des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Pim-Pam-Toma-Lacasitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pim-Pam-Toma-Lacasi prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kilian Boivin.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pim-Pam-Toma-Lacasi van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Frane Grancarić.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pim-Pam-Toma-Lacasi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniele Sestini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Pim-Pam-Toma-Lacasi van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Frane Grancarić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Christian Tarnat de Pim-Pam-Toma-Lacasi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kilian Boivin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emmanuel Bayard de Pim-Pam-Toma-Lacasi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Lenos Fouskotopoulos de Pim-Pam-Toma-Lacasi es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.