Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villa el salvador (308775) - Tobaretax Underground (438712) » 443267613: T41/J1/VII

Liga 443267613 Información oficial sobre el partido 443267613 en Hattrick

07.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VII.291 (38327)

Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 2 - 1 Manteria F.C Alineación oficial del equipo 'Manteria F.C' en el partido
Ander Iglesias (27') 1 - 0
1 - 1 Kiriam Udobro (40')
Wilco Gelderlander (43') 2 - 1
Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 2 - 1 Manteria F.C Alineación oficial del equipo 'Manteria F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Valdefierro Alineación oficial del equipo 'Atletico Valdefierro' en el partido 0 - 1 Manteria F.C Alineación oficial del equipo 'Manteria F.C' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Valdefierro

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Jędrzej Wajda va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ander Iglesias va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Valdefierro posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valdefierro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wilco Gelderlander va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Valdefierro van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Jędrzej Wajda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valdefierro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pedro Muñoz Ybarra va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valdefierro, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Dorian Van Impe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kasimir Betzin de Valdefierro es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Manteria F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 40 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kiriam Udobro.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Cem Behnane se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Wilco Gelderlander que va anotar el 2 - 1 per a Valdefierro sense cap impediment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Rojals es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Rojals es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.