Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalonia !!*!! (119061) - OTF (777331) » 443236822: T41/J3/VI

Liga 443236822 Información oficial sobre el partido 443236822 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.765 (15083)

Free Catalonia II*II Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia II*II' en el partido 2 - 2 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
0 - 1 Matthew Zwijsen (4')
0 - 2 Matthew Zwijsen (34')
Jérôme Mariel (65') 1 - 2
Jérôme Mariel (81') 2 - 2
Free Catalonia II*II Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia II*II' en el partido 2 - 2 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Free Catalonia II*II Alineación oficial del equipo 'Free Catalonia II*II' en el partido 2 - 0 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Free Catalonia II*II

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de CAT al minut 65. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Jérôme Mariel va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 110 Minuto 81 (Gol de falta): CAT equilibrava els comptes al minut 81 quan en Jérôme Mariel va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Jérôme Mariel tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Quirico Oulego hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Matteo Di Rosa va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arnaud Maufroy de CAT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Olaf-Ivo Gebsattel va sortir coix del terreny de joc, substituït per Arnaud Maufroy. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Quirico Oulego de CAT es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Huỳnh Cao Kỳ que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

First Class

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de First va ser finalitzada des de l'esquerra per Matthew Zwijsen al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip First va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Matthew Zwijsen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Cerilli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Beto Verónica de First va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Beto Verónica va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Matthew Zwijsen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.