Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterraneo (778126) - FC. Sanxenxo (485388) » 443233267: T41/J10/VI

Liga 443233267 Información oficial sobre el partido 443233267 en Hattrick

09.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VI.701 (15019)

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 1 - 2 Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido
0 - 1 Sergiy Dorokhov (26')
0 - 2 Bodo Weigert (37')
Quique Toquero (85') 1 - 2
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 1 - 2 Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 1 - 1 Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mediterraneo sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Quique Toquero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Javier Manuel Cuadra va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bill Sheard, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mathias Kubin no va entrar per centímetres.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 82, tothom va saber perquè en Mathias Kubin era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Mediterraneo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Àngel López-Mingo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mathias Kubin al camp.

Tumbaos FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bodo Weigert sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sergiy Dorokhov que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, una falta xutada per Bodo Weigert va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Tumbaos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Maxime Destrez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, John Lunenburg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bodo Weigert va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxime Destrez de Tumbaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Marian Marin estava fent un bon partit.