Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Rhino Team (779182) - Armilla MQM (123329) » 443228022: T41/J1/VI

Liga 443228022 Información oficial sobre el partido 443228022 en Hattrick

07.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VI.608 (14926)

White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 1 - 4 Esquíos Voadores Alineación oficial del equipo 'Esquíos Voadores' en el partido
0 - 1 Daniel Bonaţiu (18')
0 - 2 Jordão Santos (34')
0 - 3 Petronel Vujdeu (47')
Òscar Escolà (50') 1 - 3
1 - 4 Rikkert van Heusden (51')
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 1 - 4 Esquíos Voadores Alineación oficial del equipo 'Esquíos Voadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido 0 - 1 Esquíos Voadores Alineación oficial del equipo 'Esquíos Voadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Rhino Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fernando Banda la va rematar Òscar Escolà amb una magnífica volea que va fer pujar per a White el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Andrei Miroi de White va intentar batre la porteria rival al minut 22 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de White va anar a parar a la dreta de l'atac on en Òscar Escolà, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): White va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fernando Banda va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Abel Miranda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Muhammet Tevfik Tanrıverdi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de White que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Samuel Rollet de White va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Banda va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): White va fer una substitució al minut 32. Gonzalo Oreiro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carles Dolcet.

Esquíos Voadores

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Blasius Costa va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Daniel Bonaţiu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Jordão Santos va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Voadores.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Petronel Vujdeu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 3 per a Voadores.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Rikkert van Heusden de Voadores va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Balkan Yura, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jordão Santos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniel Bonaţiu es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Rikkert van Heusden de Voadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.