Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Randa F.C (121895) - MOUSin (1418594) » 443224960: T41/J6/VI

Liga 443224960 Información oficial sobre el partido 443224960 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.553 (14871)

Randa F.C Alineación oficial del equipo 'Randa F.C' en el partido 1 - 2 LosPiratasCojos Alineación oficial del equipo 'LosPiratasCojos' en el partido
Jesús Ordoñez Villa (5') 1 - 0
1 - 1 Xavier Torrebadella (65')
1 - 2 Yaacov Haike (72')
Randa F.C Alineación oficial del equipo 'Randa F.C' en el partido 1 - 2 LosPiratasCojos Alineación oficial del equipo 'LosPiratasCojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Randa F.C Alineación oficial del equipo 'Randa F.C' en el partido 0 - 2 LosPiratasCojos Alineación oficial del equipo 'LosPiratasCojos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Randa F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Randa s'avançava en el marcador després que en Jesús Ordoñez Villa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Randa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Přemysl Ouředník, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Itzchak Kizel de Randa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Manuel Hanmann va sortir coix del terreny de joc, substituït per Werner Beidler. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

LosPiratasCojos

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 65 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Xavier Torrebadella marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yaacov Haike va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): LosPiratasCojos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Géza Fekete va quedar-se sol davant el porter Philipp Beggel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alois Kurz de LosPiratasCojos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a César Ciervo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Xavier Torrebadella de LosPiratasCojos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): LosPiratasCojos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier Folchs no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Ciervo al camp.