Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Libertas San Fernando (994990) - Turuceta's Dream (1416516) » 443221944: T41/J7/VI

Liga 443221944 Información oficial sobre el partido 443221944 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.499 (14817)

UP Viso Alineación oficial del equipo 'UP Viso' en el partido 0 - 2 U.D. Sara Alineación oficial del equipo 'U.D. Sara' en el partido
0 - 1 Matteo Barilla (12')
0 - 2 Isiodos Vourlis (70')
UP Viso Alineación oficial del equipo 'UP Viso' en el partido 0 - 2 U.D. Sara Alineación oficial del equipo 'U.D. Sara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UP Viso Alineación oficial del equipo 'UP Viso' en el partido 2 - 1 U.D. Sara Alineación oficial del equipo 'U.D. Sara' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UP Viso

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Viso Peter Thalkirch quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 el Viso va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antti Lihavainen no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ramón Platas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, David Carchano hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Emilio Olivares. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Guifré Santaeulàlia no va entrar per centímetres.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Stian Skjæveland no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

U.D. Sara

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juuso Purho arribés a peus de Matteo Barilla, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Unión el 0 - 1.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Unión va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Isiodos Vourlis va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Carlos Ramos Martín, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Carlos Ramos Martín va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Viso. La jugada d'estratègia del Unión per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Everaldo Ortiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juuso Purho es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Nico Rhön quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ken Skov, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Claudio Omar Alonso de Unión va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.