Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

All-BlacksAK (489436) - fransuperteamisback (1431168) » 443193050: T41/J7/V

Liga 443193050 Información oficial sobre el partido 443193050 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / V.239 (5754)

Koala's Team Alineación oficial del equipo 'Koala's Team' en el partido 0 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
0 - 1 Carlos Soria (34')
Koala's Team Alineación oficial del equipo 'Koala's Team' en el partido 0 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Koala's Team Alineación oficial del equipo 'Koala's Team' en el partido 2 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koala's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonathan Clarke! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Koalas, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Jonathan Clarke va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Koalas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Fortuny, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Celentano.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Pedro Cabex es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Soria va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 39 minuts, el Atletico va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Edy Pajot va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Edy Pajot després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Cabex va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kateb Sekkour després que el jugador de Atletico li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Constantino Tabora de Atletico va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gerardo Falconi va entrar en el seu lloc.