Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rumonso Team (988211) - Inter de Mitente S.A.D (1589229) » 443188664: T41/J1/V

Liga 443188664 Información oficial sobre el partido 443188664 en Hattrick

07.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / V.161 (5674)

Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 1 - 0 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
Guillem Gómez (19') 1 - 0
Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 1 - 0 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 3 - 0 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escarabelladentes

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Guillem Gómez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Escarabelladentes.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Óscar Mires quasi marca en una jugada assajada de córner que Jesús Bigorda havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Toni Vázquez Chavarri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Escarabelladentes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Claudi Capó, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Toni Vázquez Chavarri va llançar un penal al minut 28. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Julián Malagón va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurenz Haiss.

Inter de Mitente S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IdM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Theunis van Marken, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Jonathan Tradacete va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ladislao Gorostola va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IdM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kalle Kaasik va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Theunis van Marken al minut 79 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.