Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta Hools (125614) - The Devils Ghost (438740) » 443188470: T41/J12/V

Liga 443188470 Información oficial sobre el partido 443188470 en Hattrick

23.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / V.157 (5670)

Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido 1 - 1 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
0 - 1 Ismael Cenarruza (44')
Gian Carlo Cupitò (82') 1 - 1
Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido 1 - 1 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido 2 - 0 Sylow Alineación oficial del equipo 'Sylow' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perros Gordos

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gian Carlo Cupitò, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Vid Matijašević es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Perros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Szymon Złoch ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Perros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Herbert Weidenhiller, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Szymon Złoch de Perros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manu Barrero-Valverde va prendre el seu rol al minut 43.

Sylow

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ismael Cenarruza de Sylow es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Tessarin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Camil Galimany va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Camil Galimany va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Aridami Baloira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Guitarra de Sylow va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Dalmau de Sylow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.