Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Detrás del último no corre nadie (439073) - Antoñanes team (772419) » 443185903: T41/J13/V

Liga 443185903 Información oficial sobre el partido 443185903 en Hattrick

30.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / V.111 (5624)

Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido 1 - 2 Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido
0 - 1 Roberto Zapata (54')
Alfred Pageau (56') 1 - 1
1 - 2 Adalbert Isern (68')
Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido 1 - 2 Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido 2 - 2 Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Detrás del último no corre nadie

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Detrás una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alfred Pageau, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Bener Yorgan quasi marca en una jugada assajada de córner que Can Songür havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ruben Áder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Detrás se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carmelo Illescas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Antoñanes. La jugada d'estratègia del Detrás per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marcelo Porcel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Matas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Ruben Áder ocupà el lloc d'en Pablo Orellana al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de Detrás quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Can Songür va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Antoñanes team

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roberto Zapata que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Adalbert Isern quedar desmarcat i marcar per a Antoñanes al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Felipe Falera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafa Fernández Daza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Antoñanes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafa Fernández Daza va desviar el xut final de Ñuño Altube després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Johan van Geffelen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Johan van Geffelen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Zapata de Antoñanes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romualdo Rodríguez Esquivel de Antoñanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Hugo Eibe de Antoñanes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.