Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catakrak team (773638) - C.A.Nahuel (1456935) » 443184717: T41/J11/V

Liga 443184717 Información oficial sobre el partido 443184717 en Hattrick

16.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / V.90 (5603)

catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 2 - 2 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
David Foguet (40') 1 - 0
1 - 1 Roque Chapper (57')
1 - 2 Witold Karnecki (73')
Félix Herrera (79') 2 - 2
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 2 - 2 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 4 - 0 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
Tiene mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catakrak team

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de David Foguet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Félix Herrera facilitava les coses al catakrak amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Angel Peev va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant 尤 (You) 镕南 (Rongnan) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): catakrak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Angel Peev en un 1 contra 1 amb el porter 尤 (You) 镕南 (Rongnan), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 234 Minuto 54 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 54 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Angel Peev estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, David Foguet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 尤 (You) 镕南 (Rongnan) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Aurel Dúbravka va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Iván Iruleta probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

C.A.Nahuel

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El C.A.Nahuel era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roque Chapper va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Roque Chapper sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Witold Karnecki que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de C.A.Nahuel, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Hans Albrigtsen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Freddie Koetsier va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Freddie Koetsier.