Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Huesham (1415966) - Patryns f.c. (1338976) » 443184145: T41/J8/V

Liga 443184145 Información oficial sobre el partido 443184145 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / V.80 (5593)

Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido 0 - 3 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
0 - 1 Fausto Aenlle (21')
0 - 2 Fausto Aenlle (44')
0 - 3 Đoni Dolar (72')
Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido 0 - 3 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido 1 - 1 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenaces

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Enaitz Elizagarai va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tenaces que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Tenaces va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Antonio Javier Berceo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Díez de Medina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Quan passaven 21 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Patryns. En Fausto Aenlle va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 44, en Sven Schmidgall la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fausto Aenlle que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Patryns. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Đoni Dolar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Đoni Dolar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge García de la Fuente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en André Ukenigge que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Pablo Fraguas de Patryns va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.