Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - Furtivo FC (801264) » 443182634: T41/J8/V

Liga 443182634 Información oficial sobre el partido 443182634 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / V.53 (5566)

pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 2 - 3 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
Pablo Valda (24') 1 - 0
1 - 1 Xesús Benítez (25')
1 - 2 Xesús Benítez (60')
Zdenko Živko (64') 2 - 2
2 - 3 Xesús Benítez (78')
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 2 - 3 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 2 - 0 Furtivo FC Alineación oficial del equipo 'Furtivo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 24 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pablo Valda. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del pardillo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Zdenko Živko en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Pablo Valda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Raúl Antonio Jimeno no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Alfredo Frago va fer una magnífica aturada al minut 86, tot i el bon llançament de falta de Pablo Valda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 隋 (Sui) 民广 (Minguang).

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de pardillo, en Jorge Mendes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Sergio Gaitán va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pardillo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Carlos Montaño va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Furtivo FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Xesús Benítez va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 25: 1 - 1.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): En Xesús Benítez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 60. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Furtivo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Xesús Benítez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Furtivo Moisés Andicoberry quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfonso Flaquer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Xesús Benítez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Furtivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xesús Benítez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José María Barroso després que el jugador de Furtivo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 廖 (Liao) 聪正 (Congzheng) de Furtivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Philipp Wachtfeidl ocupà el lloc d'en Moisés Andicoberry al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Furtivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Alfredo Frago de Furtivo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.