Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - Tres molinos (118288) » 443182627: T41/J6/V

Liga 443182627 Información oficial sobre el partido 443182627 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / V.53 (5566)

pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 4 - 0 Sepos C.F. Alineación oficial del equipo 'Sepos C.F.' en el partido
Jorge Mendes (32') 1 - 0
Carlos Montaño (44') 2 - 0
Zdenko Živko (60') 3 - 0
Jorge Mendes (63') 4 - 0
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 4 - 0 Sepos C.F. Alineación oficial del equipo 'Sepos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 3 - 0 Sepos C.F. Alineación oficial del equipo 'Sepos C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip pardillo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Mendes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): pardillo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Montaño va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Zdenko Živko va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Jorge Mendes va incrementar l'avantatge de pardillo amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ägidus Toplak va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El pardillo ho intentava per la dreta per mitjà de Arne Alberts, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 隋 (Sui) 民广 (Minguang) de pardillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Arne Alberts de pardillo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Raúl Antonio Jimeno va prendre el seu rol al minut 84.

Sepos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sepos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Ägidus Toplak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Bettonte de Sepos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 51 (Tirita (médico)): Constante Gudelj va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sepos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.