Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sir's Team (436234) - Descansa FC (314104) » 443175576: T41/J8/III

Liga 443175576 Información oficial sobre el partido 443175576 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / III.7 (3414)

Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido 3 - 2 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Florenci Privat (13') 1 - 0
1 - 1 Víctor Viñe (39')
Luis Alberto Peláez (43') 2 - 1
Florenci Privat (83') 3 - 1
3 - 2 César Torres Alonso (89')
Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido 3 - 2 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido 2 - 0 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libélulas Anarquistas

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Florenci Privat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Libélulas es posava per davant!
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luis Alberto Peláez de Libélulas va fer un bon esprint per escapar-se de Mário Jorge 'Piranha' Pinheiro i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Libélulas va augmentar la diferència quan Florenci Privat no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Jakub Grygielski es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jakub Grygielski que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Cervelló va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Guillermo Hano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Libélulas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Luis Alberto Peláez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Guillermo Hano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pieter-Jan De Waele.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Alberto Peláez de Libélulas es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Descansa FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Descansa eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, Víctor Viñe va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Descansa van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en César Torres Alonso va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Descansa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonzalo Orellana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 85 en Javier 'The Man' Fernán González va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alejandro Lezama va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Descansa van sortir al contraatac al minut 87, però César Torres Alonso va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Gonzalo Orellana de Descansa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.