Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Laguna (1592173) - Lamoncha-achnomaL (1434884) » 438577832: T40/R6

Copa 438577832 Información oficial sobre el partido 438577832 en Hattrick

19.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 6

C.D.Laguna Alineación oficial del equipo 'C.D.Laguna' en el partido 2 - 4 Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Laguna Alineación oficial del equipo 'C.D.Laguna' en el partido 1 - 3 Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Laguna

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): C.D.Laguna va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 David Montfort va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Montfort ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, C.D.Laguna es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): C.D.Laguna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Guerradell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Quim Zaragozí.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 48 podia haver acabat en gol, però Quim Zaragozí va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Alberto Guerradell va estar a punt de marcar al minut 67 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lamoncha-achnomaL

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Enrique Mira de Lamoncha-achnomaL va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Enrique Mira va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Lamoncha-achnomaL es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Rainerio Esmorede es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Juan Riera va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Lamoncha-achnomaL.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lamoncha-achnomaL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tino Aastrup, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Rainerio Esmorede sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Lamoncha-achnomaL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 49 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cristóbal Medina Paz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Rainerio Esmorede va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wolfgang Möhringen va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Enrique Mira no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.