Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POLI ZEN (1335041) - Farners CE (990467) » 438240305: T40/R4

Copa 438240305 Información oficial sobre el partido 438240305 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido 1 - 2 Union Astur Alineación oficial del equipo 'Union Astur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido 3 - 0 Union Astur Alineación oficial del equipo 'Union Astur' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POLI ZEN

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Alfredo Azorín va pentinar un córner cap al segon pal que Stefan Metzler va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de POLI a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Éric Legrand va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Eugenio Landen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de POLI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Aurélien Hervet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de POLI.

Union Astur

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Union eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Mate Pelikan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Juan Piñeyrúa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Union van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Frazer Hamrick va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Union no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gianluca Attico perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.