Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RayoMosquito (310734) - Honolulu Hawaii Sense (1414713) » 438240285: T40/R4

Copa 438240285 Información oficial sobre el partido 438240285 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido 3 - 4 Verbeneros C.F. Alineación oficial del equipo 'Verbeneros C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido 2 - 7 Verbeneros C.F. Alineación oficial del equipo 'Verbeneros C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RayoMosquito

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RayoMosquito eren letals, i Víctor Velasco Gascón va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.
  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de RayoMosquito per la dreta va donar com a resultat un gol de Víctor Velasco Gascón al minut 59 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Alex Fröschl de RayoMosquito va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elías Pinto.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Domenik Gwaltsleiter de RayoMosquito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Domenik Gwaltsleiter no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Víctor Velasco Gascón.

Verbeneros C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Verbeneros va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Cesc Canela va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rafael Qasim de Verbeneros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 21 de partit.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cesc Canela, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Wilf Murphy de Verbeneros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Xavi Rusiñol va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pavel Kazubovich després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Artem Danyukin va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Verbeneros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Albert Everborg no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Romeral al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Wilf Murphy probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.