Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

US French Touch (1460458) - Marcero (774865) » 438238844: T40/R4

Copa 438238844 Información oficial sobre el partido 438238844 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Golondrina c.f. Alineación oficial del equipo 'Golondrina c.f.' en el partido 2 - 0 Compostela S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Compostela S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Golondrina c.f. Alineación oficial del equipo 'Golondrina c.f.' en el partido 2 - 0 Compostela S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Compostela S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golondrina c.f.

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 26, indicava inequívocament que en Francisco Javier Eastman va saber trobar la xarxa rival. Golondrina desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Golondrina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sidónio Rocha Pinto va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gisle Wefring va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sidónio Rocha Pinto va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Sidónio Rocha Pinto de Golondrina va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Mirko Lude de Golondrina va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Compostela S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Compostela va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Valer Velea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Compostela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Pizarro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Compostela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Pizarro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Compostela va fer una substitució al minut 10. Walery Poskier va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Pizarro.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Zlatan Bačković, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.