Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baix Team FC (777061) - CAÑITA BRAVA (795149) » 438238766: T40/R4

Copa 438238766 Información oficial sobre el partido 438238766 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

JuSco.FC Alineación oficial del equipo 'JuSco.FC' en el partido 0 - 7 CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JuSco.FC Alineación oficial del equipo 'JuSco.FC' en el partido 0 - 5 CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuSco.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Bertrand Bucaille va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Ruiz de JUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8, Rubén Ruiz de JUS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

CAÑITA BRAVA

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Ernst Esterhofen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10, CAÑITA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ernst Esterhofen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 20 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ernst Esterhofen de CAÑITA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 20.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Niklas Traussnig de CAÑITA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 28 de partit.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Assani Masaba, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de István Czukor des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, CAÑITA va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Niklas Traussnig.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CAÑITA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en István Czukor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Minko Lozanov de CAÑITA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Tanju Adam de CAÑITA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pál Berneczei va prendre el seu rol al minut 34.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Tichomír Mordáčik de CAÑITA va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vlastislav Krebs va entrar en el seu lloc.