Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SA SARA TERUEL CASTELLON (1430716) - Atletico Requena (992766) » 437863144: T40/R2

Copa 437863144 Información oficial sobre el partido 437863144 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Royal Star CS Alineación oficial del equipo 'Royal Star CS' en el partido 2 - 1 Atletico Requena Alineación oficial del equipo 'Atletico Requena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Star CS Alineación oficial del equipo 'Royal Star CS' en el partido 0 - 1 Atletico Requena Alineación oficial del equipo 'Atletico Requena' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Star CS

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Royal va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Raúl Folguer, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 124 Minuto 113 (Gol de penalti): Royal va posar-se per davant 2 - 1 al minut 113, quan Alvinho Picanço va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Royal, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Kasper Appelhof va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Royal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yaman Sülün va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alvinho Picanço de Royal va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rafael Castellauli que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Joaquim Açougueiro.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alvinho Picanço de Royal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kasper Appelhof es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico Requena

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Denis Zaporojanu.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ben Brankaert va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Theo Claes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rodrigo Pinto després que el jugador de Atletico li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Denis Zaporojanu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.