Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joidos f.c. (313489) - Internazionale Ibiza (776168) » 437858360: T40/R2

Copa 437858360 Información oficial sobre el partido 437858360 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Retron F.C Alineación oficial del equipo 'Retron F.C' en el partido 0 - 8 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Retron F.C Alineación oficial del equipo 'Retron F.C' en el partido 0 - 10 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Retron F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Retron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Constantin Lesur ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Abramo Modotti va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tomàs Marxuach va augmentar l'avantatge de Internazionale a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Internazionale l'avantatge per 0 - 3. Ganiz Urrutia en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alfonso Silva Palafox de Internazionale l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Internazionale va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomàs Marxuach, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Tomàs Marxuach va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Internazionale augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 刘 (Liu) 修坤 (Xiukun) es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Rafael Tavera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bruno Espada es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Internazionale va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Tomàs Marxuach va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Ursino Corono va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Abramo Modotti que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Tomàs Marxuach de Internazionale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.