Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GUTILA FC (1370808) - Bitxo FC (438018) » 437857787: T40/R2

Copa 437857787 Información oficial sobre el partido 437857787 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

U.D. Pollo Pelon Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollo Pelon' en el partido 0 - 4 Bitxo Kikx Alineación oficial del equipo 'Bitxo Kikx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Pollo Pelon Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollo Pelon' en el partido 0 - 5 Bitxo Kikx Alineación oficial del equipo 'Bitxo Kikx' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Pollo Pelon

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Gino Guetzliwiler del Pollo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Per Carlsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Bitxo Kikx

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Fernando Abreu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Diego Huelgues va aprofitar un error defensiu al minut 28, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Bitxo.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos Soria Carnicero va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pål Ericsson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Bitxo va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sebastian Baraniak, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Bitxo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Pablo Fernández Fuentes va quedar-se sol davant el porter Augusto Gil Pires Conceição, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Salvador Barrera va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Augusto Gil Pires Conceição va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Manuel Sánchez Lagos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Huelgues. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Pablo Fernández Fuentes es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Manuel Sánchez Lagos.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Diego Huelgues de Bitxo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.